Semilský trek 2007

 

 

 

29.9.2007 připravila Janik Vodvárková teď už tradiční Beagle Trek neboli "Pojizeřím za sluncem"...No a aby jsme se mohli zúčastnit konečně i my :-))), připravila Janik speciální kočárkový trek!!! Tedy né tak dlouhý a prý po sjízdných trasách...hehe!!! Takže jsme vyrazili ve složení...já - maminka, Robin  - miminko ( taťka Honzík opět radši hlídal zbytek smečky...) a po dlouhém rozhodování,kdo bude zastupovat pejsky (původně přihlášeni Nessiku i Čuňásek se rozhárali...:-((() byli nakonec vybráni Andrýsek, Taminka a oba ohaříci...Ještě s námi vyrazil Lopušek, aby si s náhradní tetou zatrénovali nějaké agility...

Start v 10:55 byl od domečku babičky, která byla startující i cílový "rozhodčí"...:-)))) Ještě jsem honem koupila Robčovi chechtací hračku na cestu a vyrazili jsme...Plni elánu a nic netušíc cesty příští...:-))) Hned po prvních metrech jsme šli úplně, ale úplně jinam,  do šíleného kopce po "kočičích hlavách" a po nich tedy zase vesele zpět dolu a to pěkně skluzem, neb bylo všude listí a jehličí... aby jsme najeli na správnou cestu...ta správná cesta byla totiž výrazně horší než ta původní špatná...:-))) No pejskům i Robinkovi se to docela líbilo, já už tak radostná nebyla...:-))) Nicméně Janik mě ubezpečovala, že tam venčí všecky maminky své ratolesti, neb to jinde prostě nejde...eh, to mi jich je teda vážně líto...!!!

   

...a aby jsme se nenudili, měli jsme připraveny 3 kočárkové úkoly:-)))  První byl slalom, což pro nás vážně nebyl problém :-))) Robin se pěkně nesl a Janik fotila...no paráda...!!! ale bacha, další úkol byl rychlostní mini okruh...tedy co nejrychleji projet s kočárkem úsek 100 metrů....No Robin se nesl, protože jsem si nebyla jistá, že se kočárek nepřeklopí a ve finále nám Janik musel pomoct, neb v tom krpále bych asi byla dodnes..hehe...bohužel nikdo nestíhal fotit...:-)))

      

...další stanoviště bylo o kousek dál...naštěstí jsme měli jen hledat "houby"...nu což, ohaři byli vysláni a "houby" byli zpátky coby dup...!!! Hned jsme vše zdokumentovali i s úžasnými pomocníky, bez kterých by to prostě nešlo...!!!

    

 

    

...no a pak užjsme vyrazili na trekovou trasu...jěště miminko prřebalit a jedéééém...Naštěstí pomocníkovi Julče ( Julčo DÍKY!!!)jsme se zželeli a vyrazila s námi, což bylo štěstí, neb značky na trase nebyly moc vidět a holt průvodce je průvodce...!!!

    

...už jsme se vydrápali na kopeček...:-))) to bylo radosti.... Renouš objevil slepičky..ještě, že jsme jí stihli vzít na špagátek...:-)))

    

...cíl naší cesty byla Masarykova vyhlídka...už jsme tam...ufuf

        

...důkaz že jsme tam opravdu byli...!!!

     

...zátiší s Robčou a pejsky opět jako důkaz....

    

...teta Janik nás dojela autem, tak Robča poobědval...:-)))     ...cesta zpět do Semil po úžasných loukách které pejsci náležitě ocenili...!!!

    

...i s průvodcem se nám podařilo opět jet někam jinam....         ...potkali jsme kozénky....:-))) a hurá do cíle...

    

...a už tu máme vyhlášení...umístili jsme se 2...úúúúúžasný, supéééér...:-)))

 ...a razíme domů a babička zase pomáhá...!!!  

   

...a ještě jeden vzkazík...Janiku a všichni zúčastnění pomocníci....MOC DĚKUJEM!!!! Byl to příjemně strávený den a my si to užili i s těma Vašima kopečkama...!!!! Tak a je to...

Text: Bára

Foto:Janik + Julča 

Zpět na hlavní stranu           Back to the main page        Zurück zur Hauptseite