Klubová výstava 2006

 

 

 

...Poky s handlerem "Mártym" Švecem...šlo jim to víc než výborně a Poky získala na své první výstavě svůj první pohárek....!!! třída dorostu - KLUBOVÝ VÍTĚZ DOROSTU 2006...to je titul...:-)))

    

...Sexinku krásně předváděla Monča Rejnušová ( Terka...:-O)...ve třídě mladých získaly výbornou...a pak jí za to choval strejda Jirka...!!!!

   

...Koblí měl za handlera Lenku Hellerovou...ze 16 pejsků ve třídě mladých získali výbornou 6...!!! Ty jo...

     

...Lopuch se ve třídě mladých krásně předváděl, ale i tak to stačilo pouze na VD...paní rozhodčí se nelíbili vrásky, asi...příště snad budem lepší...:-)))

       

...Kukinka hned na začátku dostala pohár za KLUBOVÉHO ŠAMPIÓNA...pak ve třídě vítězů dostala výborná 4...

       

...v mezitřídě jsem předváděla "Catku" tedy Extra Catkin Rapa-Nui, majitele Martyho Švece...no a šlo nám to také dobře neb z toho bylo první místo a CAC...!!!!...no a paníček Catky byl uplně vedle z takového úspěchu...hehe

   

...Kefík se ve třídě šampionů víc než dobře předváděl, nakonec výborná 4....

    

...Charminka ve třídě otevřené získala také jen VD,  její falešná březost a trochu váhy na víc se panu rozhodčímu nelíbila (no není se co divit), ale i tak jsme předváděním ostudu neudělali...krásně stála a ještě lépe ťapala...:-)))

  

...náš kůžounek Andrýsek si ve třídě veteránů vyběhala titul KLUBOVÝ VÍTĚZ VETERÁNů 2006...stále stejné vystavování, tedy pro nás dokonalé,ale teď už s trochou vemínka... I přesto nás to přesvědčilo, že kůžunda na to stále "má"... 

   

...s Forďánkem musela jít do kruhu zase Monča...a v konkurenci 6 veteránů uspěli na 1!!!! Fordy krásně šlapal i stál a tak za to dostal pusinku na čumáček a také další veterání titulek...KLUBOVÝ VÍTĚZ VETERÁNů 2006

 

    

...no a náš Hugo...s Mártym ve třídě pracovní nejprve vyběhali CAC...to bylo radosti na všech frontách...:-)))...pak už společně jsme získali KLUBOVÉHO VÍTĚZE 2006....evidentně se Huginka panu rozhodčímu líbila s jakýmkoliv handlerem...:-)))

 

..a další překvápko bylo na závěr titulem BOS ( tedy Best Opposite Sex) a tím pádem nejlepší fena v plemeni...BOB a nejlepší kluk v plemeni se stal Originál Tergy Hanky Krejzkové...

..a v soutěži párů jsme měli přihlášeného Kefika a Huginku...z velké konkurence 7 bíglích  párů jsme vyhráli...!!! Až podle fotek víme proč...:-))) V pohybu dávali stejně packy a vrtěli si do rytmu stejně ocáskama...:-))) a v postoji vypadali jako jedem pes a to jsme se dozvěděli že toto je žádoucí...!!! 

 

  

...a takhle vypadala naše chovatelská skupina RAPA-NUI...a i když jsme nevyhráli (porazila nás Tergy a to nám zas až tak nevadí), tak myslím že jsme skvěle reprezentovali a stálo to zato!!!! Ještě jednou děkujeme všem handlerům,kteří celý den pomáhali se vším možným kolem naší početné smečky...jmenovitě: Lence Hellerové, Mártymu Švecovi, Áně Krejzkové, Monice Rejnušové, Evě Burešové, Janě a Katce Malíkovým a dále Ivě Hellrové , Jirkovi Kytirovi a Honzovi Fraňovi...!!!

Tak za rok zase...:-O

Zpět na hlavní stranu