Naše výstavní úspěchy 2001

 

Mezinárodní výstava v Brně 3.2.2001, rozhodčí pan M. Uroševič (Jugoslávie):

 Tak letos jsme začali o poznání lépe než loni. Forda vyhrál třídu šampionů a získal tak titul CAC, Briťa vyhrála třídu šampionů a získala titul nejlepší veterán a nakonec Andrýsek - ta také vyhrála třídu šampionů, získala tak titul CAC, poté získala i titul CACIB, pak i BOB a v závěrečných soutěžích se umístila jako 2.BIG.

Národní výstava v Nitře 24.3.2001, rozhodčí pan  Pitoňák (Slovensko):

Forda byl ve  třídě šampionů 2 a získal  titul Res. CAC, Andrýsek - ta vyhrála třídu šampionů, získala tak titul CAC, poté získala i titul " Najlepší beagle - suka" a nejmladší z výpravy -  Biggi ve třídě mladých byla výborná 4.

Národní výstava v Mariboru 1.4.2001, rozhodčí pan  Mlakar (Slovinsko):

Na tuto výstavu jsme vezli 2 psy,  Forda ve třídě pracovní byl druhý a získal tak titul Res. CAC, Kobliha vyhrála pracovní třídu a odvezla si tak titul CAC.

 

Mezinárodní výstava v Českých Budějovicích 28.4.2001, rozhodčí pan Dvořák (CZ):

Zde jsme měli přihlášeny 3 psy,   Biggi ve třídě mladých dostala VD , Forda ve třídě šampionů byl druhý a získal titul Res.CAC a Andrýsek ve třídě šampionů vyhrála, získala titul CAC a poté i titul Res.CACIB.

 

Mezinárodní výstava v Lešně 13. 5.2001, rozhodčí pan Fonfara (PL):

Tentokrát jsme si zajeli na výstavu do Polska, s sebou jsme měli 3 psy, Ďáblík ve třídě šampionů byla výborná 2, Kokulín vyhrál třídu pracovní a získala titul CWC a Lordík byl ve třídě mladých výborný 3.

 

Mezinárodní výstava v Litoměřicích 26. 5.2001, rozhodčí pan Dostál-beagle (CZ), pan Vlasák-ohař(CZ):

Tentokrát jsme to měli do Litoměřic kousek,  a také jsme měli s sebou trochu více psů. Biggi vyhrála třídu mladých a získala tak svůj první titul CAJC, Lordík byl ve třídě mladých 2, Andrýsek byla ve třídě šampionů druhá a získala titul Res.CAC, Kobliha byla ve třídě pracovní třetí a  nakonec Forda byl ve třídě šampionů  druhý, získal titul Res.CAC a také Res.CACIB.

Klubová výstava BC ČR v Praze 2. 6.2001, rozhodčí paní Bradley (GB) a pan Burgess(GB):

Jackino vyhrál třídu pracovní a získal titul CAC, Forda byl ve třídě šampionů druhý a získal titul Res.CAC, Nessy  byla ve třídě dorostu velmi nadějná, Biggi  ve třídě mladých výborná stejně jako Kobliha ve třídě otevřené, Ďáblík vyhrála třídu pracovní a získala titul CAC, Andrýsek byla ve třídě šampionů výborná třetí a nakonec Briťa vyhrála třídu veteránů.

 

Mezinárodní výstava v Praze 16.6.2001, rozhodčí paní Frnčová-beagle (CZ), pan Hejda-ohař(CZ):

Biggi   byla ve  třídě mladých druhá a zůstala jen tak kousek za titulem, Forda byl ve třídě šampionů  druhý a  získal titul Res.CAC , Kobliha ve třídě otevřené byla druhá a zíslala titul Res.CAC, Andrýsek byla ve třídě šampionů výborná třetí a nakonec to nejlepší, Lordík byl ve třídě mladých 1, získal titul CAJC, poté i BOB, a v závěrečných soutěžích získal BIG 1!!

 

 Mezinárodní výstava ve Straubingu 23.6.2001, rozhodčí paní Kodelic-beagle (A), paní Peper-ohař(D):

 Kobliha ve třídě otevřené byla výborná 3, Andrýsek byla ve třídě šampionů výborná druhá,  Ďáblík vyhrála třídu pracovní a získala titul VDH-CHA, a Lordík byl ve třídě mladých 1, získal titul Straubing  Jugend Sieger, poté i BOB, a v závěrečných soutěžích získal BIG 2!!

Mezinárodní výstava v Portoroži 23.6.2001, rozhodčí pan Grošelj-beagle (SLO):

Jeanny  zde vyhrála třídu šampionů, získala tak titul CAC a poté i titul CACIB, a tímto získala nárok na titul Interšampion .

Klubová výstava  Německých krátkosrstých ohařů  v Praze 23. 6.2001, rozhodčí p. Helcl(ČR)

Černoch zde ve třídě šampionů vyhrála a získala titul CAC.

 

Mezinárodní výstava v Brně 30.6.2001, rozhodčí paní Krejzková-beagle (CZ), paní Poláková-ohař(CZ):

Kobliha  zde byla ve třídě otevřené  výborná 3 , Forda byl ve třídě šampionů  třetí, Biggi  byla ve  třídě mladých třetí, Andrýsek vyhrála  třídu šampionů a získala titul CAC a nakonec Briťa vyhrála třídu veteránů. Lordík byl ve třídě mladých 2. 

Zleva: Forrest, Andrýsek,vzadu za ní je Brita, pak  Lord, Biggi, Oky, za ní je schovaná Carrie a kdože jsou ti lidé vzadu? Naši kamarádi, co nám pomáhali s našimi strakatci.( Blesk z 2.7.2001)

 

Mezinárodní výstava v Erfurtu 15.7.2001, rozhodčí pan  Eberhardt - beagle (D), pan Eberhardt - ohař(D):

 Kobliha  zde vyhrála třídu otevřenou a získala tak titul VDH-CHA, Andrýsek byla ve třídě šampionů třetí, Ďáblík vyhrála třídu pracovní a nakonec Lordík vyhrál v mladých, získal titul BOB-Beste Jugendhund a nakonec v závěrečných soutěžích vyhrál v konkurenci více jak 40 ti psů titul " Vítěz mladých  Erfurt 2001"(Erfurt Sieger 2001).

 

Mezinárodní výstava v Bratislavě 18.8.2001, rozhodčí pan Medar   - beagle (SLO), pan Jursa - ohař(SK):

Na tyto 2 výstavy jsme s sebou vezli 5 psů. Jackino vyhrál třídu šampionů, získal titul CAC a CACIB, Jeanny vyhrála pracovní třídu a získala titul CAC a Res. CACIB, Ďáblík vyhrála třídu šampionů, získala titul CAC, CACIB a nakonec i BOB a v  závěrečných soutěžích získala i titul BIG 2.Lordík vyhrál třídu mladých a  získal titul CAJC, Černoch zde byla ve třídě šampionů druhá a získala titul Res.CAC

 

Mezinárodní výstava v Bratislavě 19.8.2001, rozhodčí pan  Nagy - beagle (H), pan Horvath - ohař(SK):

I na této druhé výstavě jsme uspěli,  Jackino vyhrál třídu šampionů, získal titul CAC a CACIB, Jeanny ve třídě  pracovní byla druhá a získala titul Res.CAC , Ďáblík vyhrála třídu šampionů, získala titul CAC, CACIB a nakonec i BOB a v  závěrečných soutěžích získala i titul BIG 2.Lordík vyhrál třídu mladých a  získal titul CAJC, Černoch zde byla ve třídě šampionů druhá a získala titul Res.CAC

 

Mezinárodní výstava v Mladé Boleslavi 8.9.2001, rozhodčí pan  Holub - beagle (CZ):

Měli jsme na této výstavě s sebou 5 psů,  Nessy byla na své první velké výstavě ve třídě mladých  výborná druhá, Kobliha byla ve třídě pracovní výborná třetí, Jeanny vyhrála třídu šampionů a získala titul CAC, Forda byl ve třídě šampionů čtvrtý, a Briťa získala titul Nejlepší veterán. V závěrečných soutěžích v konkurenci více jak dvaceti veteránů vyhrála a získala tak ocenění Nejlepší veterán výstavy.

 

Speciální výstava BC ČR v Brně 15.9.2001, rozhodčí pan  Kendler (A):

Vyhráli jsme zde soutěže o nejhezčí pár -  Nessy a Forda, a soutěž o nejhezčího veterána - Briťa .

 

Mezinárodní výstava v Lipsku 16.9.2001, rozhodčí paní  Goethe - beagle (D),pan Bayersdorf - ohař(D):

Zde jsme byli se třemi psy,  Nessy byla ve třídě mladých výborná, Ďáblík byla ve třídě pracovní výborná 3 a Lordík vyhrál třídu mladých, tím získal titul Lepzig Jugend Sieger , poté získal i titul BOB a v závěrečných soutěžích se dostal mezi posledních 5 v soutěži o BIG.

 

Mezinárodní výstava v Lendavě 22.9.2001, rozhodčí pan Zidar(SLO)  :

   Forda vyhrál třídu šampionů, získal titul CAC a  CACIB, Černoch vyhrála třídu šampionů, získala titul CAC a Res.CACIB.

 

 Mezinárodní výstava v Českých Budějovicích 13.10.2001, rozhodčí pan Dostál(CZ)  :

Na poslední výstavě u nás jsme dopadli celkem dobře, Nessy byla ve třídě mladých výborná 2, Biggi  byla v mezitřídě první a získala tak titul CAC, Ďáblík byla ve třídě pracovní výborná 1 a získala titul CAC i titul CACIB, byl ve třídě šampionů druha zýskal titul Res.CAC a Lordík vyhrál třídu mladých a získal titul CAJC.

 

Mezinárodní výstava v Nitře 3.11.2001, rozhodčí pan Levante (H)  :

 Tak jak jsme dopadli na poslední naší letošní vystavě? Posuďte sami. Žeryk ve třídě dorostu vyhrál a v závěrečných soutěžích se umístil jako druhé nejkrásnější štěňátko na výstavě!! a dostal tak svůj první pohárek, Nessy vyhrála třídu mladých a získala titul CAJC, Lordík také vyhrál  třídu mladých a získala titul CAJC a  Forda  ve třídě šampionů CAC a Res. CACIB.

 

Speciální výstava BC SR v Nitře 3.11.2001, rozhodčí paní Krejzková (CZ):

Na této poslední výstavě naši pejsci dopadli také dobře,  Nessy vyhrála třídu mladých a získala titul CAJC, Forda ve třídě šampionů CAC a Kobliha ve třídě pracovní také CAC.

 

Naše výstavní úspěchy v roce 2000

 Zpět na hlavní stranu